İZMİR / KONAK - Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu

Proje Hakkında

e-twinning proje logosu e-twinning proje

Okulumuz 2-B Sınıfı Öğretmeni Yonca YILDIRIM DÜZ, 3-E Sınıfı Öğretmeni Aslı KOÇAK AYDINIER ve İngilizce Öğretmenimiz Sevgi ERKMEN TEZEL, öğrencileri ile birlikte Türkiye ve Gürcistan'dan öğretmen ve öğrenciler ile TV Programmes (TV Programları) adındaki E-Twinning Projesine başlamışlardır. Kendilerine ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Proje Hakkında

Bu projenin ana fikri, öğrencilerin TV programları hakkında iletişim araçları üzerinde düşünmelerini sağlamaktır. Bu nedenle, farklı türde TV programları hakkında bilgi edinecek, daha fazla program/kanal adı tartışacak/bulacak ve en sevdikleri TV Programını yapmaktan sorumlu olacaklardır. Proje, öğrencileri ekipler halinde çalışmaya ve nihai bir ürün oluşturmak için başkalarıyla iş birliği yapmaya teşvik edecektir. Farklı fikirlere ve çalışma yöntemlerine saygı duymak, fikir alışverişinde bulunmak esas olacaktır. Her ortak grup animasyonlar, posterler oluşturacak ve tercih ettikleri format, tasarım, çizim ve tartışma ile sanal bir beyaz tahta kullanarak favori TV şovlarını tanıtacaktır.

Yayın: 09.04.2023 - Güncelleme: 09.04.2023 21:56 - Görüntülenme: 118

Etiketler :