İZMİR / KONAK - Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu

Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu

Adres
1.KADRİYE MAH. 702 SK. ZÜBEYDE HANIM İLKOKULU BLOK NO 110 İÇ KAPI NO 309 KONAK / İZMİR
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Misyonumuz; ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca sınavlarda değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili yarışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede , geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.
Saatler
İLKOKUL: 09.00 - 14.40 ANASINIFI SABAHÇI GRUP: 08.00 - 13.00 ANASINIFI ÖĞLECİ GRUP: 13.00 - 18.00
Katı Yakıt Kaliröfer
Ulaşım
Konak Merkezden (YKM´nin karşısındaki Bahribaba otobüs durakları) 29 No´lu otobüse binildiğinde varyanttan çıkılarak Çimentepe´ye ve 1. Kadriye Mahallesi son durağına geliniyor. Okulumuz, son durağın karşısındadır.
Okulumuz, Konak İlçesi Çimentepe Semti 1. Kadriye Mahallesindedir.
İl merkezine uzaklık 5 km, ilçe merkezine uzaklık 4 km.