İZMİR / KONAK - Kadifekale Zübeyde Hanım İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencisi İsmail ACAR, 2024 yılı TRT Çok Sesli Müzikler Çocuk Korosu seçmelerinde başarı göstererek TRT Çocuk Korosu‘na girmeye hak kazanmıştır Öğrencimizdeki müzik yeteneğini görerek, onu bu seçmelere yönlendiren öğretmenimiz Yonca YILDIRIM DÜZ ‘e teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz.

Geçmişte ve Şimdi Bizim Gibi e-Twinning Projesi Belge Töreni

TV Programları e-Twinning Projesi Belge Töreni

Making Toys With Their Old Toys - Eski Kıyafetlerle Oyuncak Yapımı

Okulumuz 3-B sınıfı öğretmeni Yonca YILDIRIM DÜZ "Making Toys With Their Old Toys - Eski Kıyafetlerle Oyuncak Yapımı" e-Twinning Projesine katılmıştır. Azerbaycan, Fransa ve Ürdün ortakları bulunan uluslararası projede öğretmenimiz ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Masallar Ülkesi e-Twinning Projesi

4-E Sınıfı öğretmeni Aslı KOÇAK AYDINER  "Masallar Ülkesi" e-Twinning projesini yürütmektedir.

Kendisine ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Bana Mesleğini Öğret e-Twinning Projesi

3-B Sınıfı öğretmeni Yonca YILDIRIM DÜZ "Bana Mesleğini Öğret" e-Twinning projesini yürütmektedir.

Mrt

e-twinning proje logosu e-twinning proje

GEÇMİŞTE VE ŞİMDİ BİZİM GİBİ e-Twinning Projemiz

OKULUMUZUN ARTIK ÇOK SEVİMLİ BİR KÜTÜPHANESİ VAR